Leesés elleni védőrendszer kiépítés

leesés elleni védőrendszer kiépítés, leesés elleni védőrendszer kiépítés Pécs, leesés elleni védelem, leesés elleni védelem PécsA leesés elleni egyéni védőeszközök mellett, gyakran szükség van telepített rendszerekre és fix kikötési pontokra, melyek állandóan felszerelve a helyükön maradnak. A dolgozó a saját egyéni védőeszközét csatlakoztatva a telepített rendszerhez, máris biztonságosan végezheti munkáját a magasban. A mai építőipari és munkavédelmi előírások szerint, az újonnan épített vagy felújított épületeket leesés elleni védőrendszerrel vagy fix kikötési ponttal kell ellátni. Ezért, ahol ezen előírásoknak szeretnének megfelelni, vállalom a leesés elleni rendszerek megtervezését, képzett csapattal a felszerelését, a kötelező időszakos felülvizsgálatok helyszíni elvégzését, beleértve a használatukhoz tartozó oktatást.

Olyan épületekhez, vagy az azokhoz tartozó létrákhoz, ahol tartósan, vagy sokszor történik munkavégzés, érdemes telepített rendszereket vagy kikötési pontokat utólagosan kiépíteni, melyek mobilitást és zuhanás elleni védelmet biztosítanak a magasban dolgozók számára.

Példák a telepített rendszerek kiépítésére, ahol megfelelően biztosítani kell a leesés elleni védelmet.

  • Buszok tetején történő karbantartás
  • Vasúti járművek karbantartása
  • Ipari üzemek, létesítmények
  • Tartálykocsik betöltő állomásainak biztosítása
  • Lapos tetők gépészeti karbantartása

leesés elleni védőrendszer kiépítés, leesés elleni védőrendszer kiépítés Pécs, leesés elleni védelem, leesés elleni védelem PécsA telepített rendszereket vízszintes vagy függőleges irányban lehet felszerelni, az alkalmazási területtől függően, lehetnek merev és hajlékony vezetékes rendszerek, melyek installálhatók különböző tetőfödém és homlokzati szerkezetekre, szükség esetén egyedi készítésű konzolokra.

A felhasználó a vezetéken, vagy sínen futó csatlakozóhoz rögzítve végezheti a munkáját, amely akadálymentesen csúszik a kábelen vagy a sínen. Az épületek tetején, az oldalfalon a legfőbb feladat a leesés korlátozása, ahol a mozgástartományt a falsíkig be kell korlátozni, a mennyezetre rögzítésnél pedig a rendszerhez csatlakoztatott megfelelő védőeszköz segítségével a zuhanást kell megakadályozni. Vannak viszont olyan munkaterületek, ahol függőleges rendszert kell felszerelni, pl.: távközlési tornyok, oszlopok, gyárkémények, épület feljárók.

Rendszer igényekkel kapcsolatban kérem keressen bizalommal, hogy a munkavállalóik teljes biztonságban végezhessék munkájukat.

Amennyiben kérdése lenne, vegye fel velem a kapcsolatot.